Produk

e532e4a9-657c-49f1-8d5d-d32cc73cfa29Adonia Saffron Serum

merupakan produk kecantikan yang pertama di Malaysia yang di formulasi berasaskan Saffron. Formulasi gabungan antara saffron, habbatus sauda, aloe vera dan kayu manis memberikan kesan optimum bagi merawat masalah wajah berjerawat, berparut, berjeragat, menyeratakan tona kulit, mengecilkan liang pori, menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih serta meningkatkan keanjalan kulit.

Formulasi saffron digunakan sebagai eleman penting dalam penghasilan produk Adonia Saffron serum. Penggunaan saffron bukan sahaja dapat mencerahkan kulit, sekaligus melembutkan kulit. Dengan gabungan 1001 khasiat habbatus sauda di dalam adonia saffron serum, ia mampu mengubati penyakit kulit seperti eksim, luka radang dan sangat baik untuk mencegah jerawat serta menghaluskan kulit.

Ekstrak aloe vera pula sangat bagus bagi merawat parut, jeragat dan jerawat kerana ia mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria dan ciri-ciri anti-radang yang mengurangkan keradangan kulit. Manakala kayu manis terbukti berkesan bagi menggantikan sel kulit mati dan menyeratakan tona kulit serta meningkatkan keanjalan kulit.

Saffron Serum

RM 85 SM / RM 90 SS

 

Tidak termasuk caj penghantaran

downloadDi yakini Halal, bersih dan suci

downloadKelulusan KKM – NOT 160600185K

downloadProduk Keluaran Bumiputra

downloadDi jamin 100% berkesan

downloadKami memberikan jaminan selepas jualan.

*Sebarang masalah selepas jualan hubungi talian hotline kami.

* Disclaimer: Kesan berbeza bagi setiap individu

promotions-a-prix-fou

Order-Now

payments-2

1,495 total views, 2 views today